top of page

Fjäll- och vildmarksaktiviteter som utvecklar

Wildsided genomför årligen ett begränsat antal unika vildmarksäventyr för privatpersoner och grupper under sommar och vinter. Hos oss hittar du såväl avancerade vinterexpeditioner som enklare dagsturer.

 

Våra mer avancerade turer genomför vi i expeditionsstil; självförsörjande och bortanför de upptrampade lederna. Helst oledat. Vi genomför oftast våra turer under tre till fyra dagar - ett format som ger en kondenserad upplevelse. Av erfarenhet vet vi också att det kan vara komplicerat att vara borta från andra engagemang i en vecka eller mer.

 

Vi erbjuder även unika dagsaktiviteter där du kan få vara med om en spännande fjälltur och ändå vara tillbaka i Åre lagom till middag. Vi skräddarsyr gärna aktiviteter och turer för stora och små grupper och vi kan hjälpa till att ordna den utrustning som du behöver.

 

Oavsett vilken tur det gäller väljer vi medvetet områden med få besökare. Det ger oss möjligheten att bjuda på en spännande, unik och stark upplevelse med nära koppling till fjällnaturen och vildmarken.

 

Vi lägger stor vikt vid att utveckla våra deltagares färdigheter och ser till att lärande är en del av upplevelsen. Alla våra deltagare bidrar till det gemensamma arbetet under turen. Det leder till en större upplevelse och ett mer motiverat och sammansvetsat gäng.

 

Åre har vi valt som bas för våra aktiviteter, inte bara för närheten till den jämtländska fjällvärlden, utan lika mycket för de goda kommunikationerna och infrastrukturen som gör det enkelt och effektivt att komma ut på fjället. Om du kliver av nattåget på morgonen i Åre äter vi första lunchen på fjället.

bottom of page