top of page

Ledarskap och grupputveckling

Wildsided erbjuder ett program för erfarna ledare och ledningsgrupper att hitta tillbaka till ett kreativt och dynamiskt förhållningssätt till de utmaningar man står inför. 

 

Vår syn är att tid spenderad i naturen med friluftsaktiviteter ökar förmågan att i tuffa situationer välja sin attityd, ha tillit till varandra samt sträva efter att behålla initiativet. Detta är grundläggande framgångsfaktorer i ett modernt ledarskap som vi lyfter fram och arbetar med på ett konkret sätt.

 

Vi skräddarsyr våra utbildningar och program i samarbete med de grupper vi utvecklar. En fastställd målbild och en tydlig problemformulering är avgörande, dels för att bygga programmets innehåll på rätt sätt, men också för att tillsammans besluta på vilken nivå, fysiskt och mentalt, som aktiviteten skall genomföras.

 

När vi utvecklar program inom ledarskap och grupputveckling samarbetar vi med ett antal utvalda partners. Vårt team består av organisationsexperter, psykologer, militära specialister och fjälledare, men också av inspirerande föreläsare, högpresterande äventyrare och specialister inom aktivitetsområden som till exempel klättring, topptur och överlevnad.

 

Vi tror på att lämna komfortzonen under ordnade och säkra former. Vi tror också att man behöver komma in i den igen; för en bastu, god mat och en varm säng.

bottom of page